Single Parent Toolbox 2.0: Wat nu?

In 2017 schreef ik dit: Welkom bij The Single Parent Toolbox. Zoveel gedachten te delen, denk ik. We beleven met zovelen hetzelfde: het idiote leven van de alleenstaande ouder. Single Parent klinkt echt leuker, dus dat wordt de term, mensen. Gezellig allemaal op ons eigen eilandje ontdekken we de ‘ how-to’ s zonder gebruiksaanwijzing. Als het niet zo energievretend, tijdrovend en levenopslurpend was, dan was het grappig te noemen. Dus, laten we ons daarop focussen, op het grappige! Kom, we vullen de gereedschapskist met het belangrijkste: liefde, humor en uithoudingsvermogen. Ga je mee?

Anno 2022 schrijf ik dit: De kinderen verlaten het nest, ik werk me nog steeds een slag in de rondte. Focussen verschuiven, ik moet gaan nadenken over mijn eigen leven. Wat ga ik doen, met wie, waar ga ik heen. Daar gaan mijn komende blogs over.

2 gedachten over “Single Parent Toolbox 2.0: Wat nu?

Voeg uw reactie toe

 1. Hi Kim,
  Via via kom ik op je blog en ik geniet van je verhalen én de herkenbaarheid!
  Imiddels ben ik na 16 jaar single & alleenwonen met 2 prachtige meiden (inmiddels 21 en 19) officieel samenwonend, al 6 maanden 😉

  Ik ga je blog opslaan en kom terug!
  Geniet van al het mooie en de tip van de dag: geniet van elk moment want leuk of stom: ze zijn echt zó weer voorbij!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: